2009 m. rugpjūčio 30 d., sekmadienis

Na



Nu zdarovi pacanai. Is pradziu norejau visiems padekoti, kas dalyvavo pas mane sode per mano isleistuves. Po visos vasaros pamatyti jus buvo ziauriai faina ir malonu. Kazkaip pasiilgti speji zmoniu, kad ir kaip skambetu sentimentaliai. Bet dar labiau pasiilgsiu jusu dabar, kai esu Lisabonoje.
Dabar esam trumpam pas tokias lietuvaites, taciau jau siandien kelsimes pas kitus zmones is couchsurfingo, kurie pades mums susirasti buta. Nors planavom is pradziu pakeliauti tranzu savaite po Portugalija, bet nusprendem kad dabar geriausia butu susirasti buta, kur poto galetumem gyventi, ba cia ziauriai sunku tai padaryti... Tikiuosi liks laiko suderinti ir kelione ir paieskas.
Siaip Lisabbonos dar nemaciau, bet jau pasirode labai didinga. Lauke oras ne toks jau saltas - 35 laipsniai karscio. Kiek supratau, visi cia eina surfinti ir neturi kitu problemu... :) Portugalai pasirode labai mieli zmones, atsipute, visada pades... Na daugiau apie pacia portugalija parasysiu kai apsiprasiu cia. Dabar tai tiesiog pirmi ispudziai.
Tai kaip ir tiek vat va :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą