2009 m. birželio 29 d., pirmadienis

Svečiuose pas Marytę




Dar dvi dienos praleistos su visais drauge. Šį kartą pas Marytę - Širvintose. Rezultatas - iš diafragmos apvaidintas "Dievo neturtėlis", keletas pravirkdytų žmonių, daug šypsenų ir....nuovargis.


Šeštadienio rytas
: apsipirkimas Norfoje su Žaliąją Birute. Rezultatas: makaronai, meduoliai su bananų skonio gaivikliu, keletas bambalių vandens ir...bene šilčiausias pokalbis su Birute.
Šeštadienio vidurdienis: sėkmingai susikrovus patraukiam Marytės link. Mus pasitinka patriotine giesme kvepiantis Justas ir bene nuostabiausias vikaras E. Pastarasis erzinosi dėl pažeisto privatumo, tačiau kaip sakoma: net vikaras apie Tave pagalvojęs, virsta drugeliu.
Pribaigę vištą, pašokdinę Mergelkas ir sėkmingai sustatę šviestuvus pasiekiame sodybą.
Šeštadienio vakaras: Mus pasitinka pora plastikinių gandrų, apie tuzinas medumi kvepiančių kiaunių ir Dievulis su žaibuojančiu dangumi. Rezultatas: keletas ištaškytų butelių alaus, pora inteligentiškų pokalbių ir bene geriausiai iki šiol mūsų pasiekta nirvana. Užmerkiam akis...
Sekmadienio rytas:
Aš, Šamas ir pora Peliukų išdrįstame šokti į šaltąją upę, tuo tarpu kiti verda makaronus. Apturime nuostabius pusryčius..Sekmadienio rytą apvainikuoja nuostabi Nijolės dvikova su bičių motinėle. Pasekmės: pora geluonių.
Sekmadienio vidurdienis: spektaklio pradžioje jaučiuosi kaip niekam tikęs popiergalis..klaikus jausmas.. Tik po keletų scenų bobutės, tarp jų ir vikaras, nustoja burbuliuoti ir spektaklis įgauna pagreitį. Spektaklio kulminacija: lietumi aplaistytas teatro šlageris.
Sekmadienio naktis: visą kelionę užbaigiame pas Gailę. Žaidimai, trenažai... Dėja nuovargis daro savo. esu pavargęs
nuo žmonių..pavargau bendrauti, klausytis, aiškinti, noriu pabūti su savimi..keletas eilinių nesėkmių užmegzti su VISAIS kontaktą varo į neviltį. Nori geriausio, o gaunasi kaip visada. Galbūt geriausia atsiriboti ir gyventi sau..
Šiaip ar taip, šis spektaklis eilinį kartą įrodo, kad Dievas yra. netiki? užsimerk ir pamatysi..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą